Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Šesti Element planira finansiranje 1 milijarde juana za izgradnju Graphene sistema

Na šesti element materijali tehnologija co., Ltd, osnovana u 2011, je visoka tehnologija poduhvat koji se specijalizovao u R & D proizvodnja i prodaja graphene praha i tehnički razvoj graphene aplikacije. u oktobru 2014, korporacija odobren je sistem za prenos deljenog resursa za nacionalni malih i srednjih preduzeća Co., Ltd.

Šesti element je prva javna kompanija čiji glavni posao je graphene u Kini, kao i jedina kompanija sa proizvodni kapacitet od graphene praha i CVD graphene film. Sada je u potpunosti u vlasništvu subcompany Wuxi graphene film tehnologija co., Ltd, koji se fokusira na proizvodnju CVD graphene film. Šesti element i graphene tehnologije imaju više od 50 R & D ljudi i više od 100 graphene Srodne patenata, uključujući 34 patente odobravaju. Istovremeno, unajmili smo ekspert renomiranu graphene Rodni S. Ruoff kao glavni stručni savjetnik.

2015 godine, prihod od prodaje za šesti element 23 miliona juana, što je povećanje od 637% prošle godine, očekuje se da postignu više od 300% rasta u 2016 na osnovu. Šesti element je razvio je cink-allyl teške Antikoroziona premaza sa hemijskim Dau, i so sprej za vreme premaza Antikoroziona mogu da postignu više od 3000 h, daleko izvan tradicionalnog Antikoroziona lakovi (nacionalni standardni soli sprej je 600 h). U ovom trenutku teške Antikoroziona lakovi imaju bio u širokoj upotrebi u moć vetra i oceaneering. Istovremeno, graphene proizvoda kompanije su takođe primenjena PA6 ljubimac, gumene, EPS polja, i druge visoke polimera.

Kompanija će uzeti šesti element kao platforma za izgradnju graphene industrija lanac: izaberite dominantna preduzeća na raznim poljima, saradjuje zajedno stvoriti graphene ekosistem. Osim Wuxi graphene film tehnologija co., Ltd, kompanija je takođe uložila pet kompanija koje su diplomirale graphene gume, termalni Provodni graphene film, graphene Antikoroziona premaza i tako dalje. U 2020 godini, obim prodaje se očekuje da će premašiti 1 milijarde juana. Da bi se saradnju sa kompanijom za kreiranje strateški plan za razvoj graphene ekosistem, kompanija planira da finansija -1 50 miliona milijardi juana nedavno za razvoj novih proizvoda, kao i promovisanje aplikacija graphene proizvoda.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd