Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Практични производи графена су подељени у две категорије

Прво, профил графенског материјала

Сада свет није јасна дефиниција графена. Научници из Британског универзитета у Манчестеру 2004. Андреи Хеим и Цонстантине Норфолков пронашли су монолојни графен. Добитници су Нобелову награду за физику 2010. године за одличне истраживачке радове на графенским материјалима. Према томе, почетни графен се односи само на један слој атома угљеника из једне структуре новог материјала, само је једна дебљина угљениковог атома дводимензионалног материјала. Међутим, студије праћења показују да, из електричне природе два и три, а чак и десет слојева атома угљеника такође имају своја посебна физичка својства, тренутна дебљина 10 слојева атома угљеника унутар лимита графитног материјала је Дефинисани као графен Аргумент постепено признају академици. Недавно успостављени Комитет за стандардизацију синдиката метала у Кини открили су да дебљина 10 слојева атома угљеника у материјалу припада графенском опсегу.

Графен је магични материјал, све док додавање мало у друге материјале може имати магични ефекат, заслужан од материјала материјала "супер материјал". Графена не само "најтање, најјаче", као топлински проводник, него боље од било ког другог материјала. Користећи графене, научници могу развити низ нових материјала са посебним особинама. Захваљујући веома ниској отпорности, електронска миграција је изузетно брза, очекује се да се користи за развијање танких, бржих проводних чипова, замењујући силицијум. Будући да је графен у основи транспарентан, добар проводник, погодан је за прављење транспарентних екрана осјетљивог на додир, свјетлих плоча, па чак и соларних ћелија. Супер кондензатори и чипови, фокусиран је на свјетско истраживање графенског поља, али и будућност кулминације револуционарног напретка графена. Примена графена мора бити процес који се протеже од доњег до високог краја. Употреба лов-енд апликација проводљивости графена ће се повећати у последње две до три године, а коришћење фотонапонских ћелија и замена површине чипова силицијума и даље траје дуго. "

Друго, направљено од графена

Практични производи графена подељени су у две категорије: графени и графени у праху. Постоји много начина за припрему графена у лабораторији (погледајте слику испод). Међутим, начин масовне производње графена је углавном две врсте: једна је употреба хемијског таложења таласа у металној површини да би се постигла јединствена стопа слоја је врло велика, велика површина графенског филма; Један је природни графит кроз физичку или хемијску методу дробљења, формирање графенског праха. Графени прах изгледа као фини црни прах. Домаћи графени прах и графени филм опремљени су масовним производним капацитетом, очекује се да ће низ индустријских примена графена бити у великој мери. Као високотехнолошки материјал, процес производње графеног праха, истраживање и развој, технологија и опрема су веома важни, производња трошкова рада је врло мала. Годишњи производни капацитет од 50 тона графенског праха, производни процес само неколико радника.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd