Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Нови метод може пробудити графенску суперпроводност

Међународни тим је недавно објавио нови извештај о "пробудити" суперпроводљивост графена, а ако је технологија зрела, значајно ће проширити обим примјене овог материјала, међународног тима недавно објављеног у британском академском часопису Натуре Невслеттер. Тхе

Графен је дводимензионални материјал који је одвојен од графитног материјала и састоји се само од једног слоја атома угљеника. Има танку, чврсту, проводну, топлотну проводљивост и друга својства, да ли је индустрија велика наду за нову генерацију материјала. Научници су увек веровали да овај материјал може имати суперпроводљивост, али није нашао начин да потврди.

Истраживачи на Универзитету у Кембриџу, Енглеској и другим институцијама графена и суперпреводним материјалом "прасеодимијум церијум бакар оксид" са експериментом, успјешно су "пробудили" графенску "спавање" суперпреводност. Експерименти показују да емајл који показује суперпроводљивост није споља, улога "прасеодимијум церијум оксида" је само као помоћни материјал који стимулише инхерентну суперпроводљивост графена.

Суперпроводљивост се односи на феномен да неки од материјала потпуно нестају у одређеним условима, а струја се протиче у материјалу без губитка, без губитака енергије и топлоте. Феномен суперпроводљивости у електронској индустрији има широк спектар перспектива, али релевантна технологија из широке практичне примене има много проблема за превазилажење.

Графен као суперпреводник отвориће пуно маште. Према истраживачима, "полирани" након графена се може користити за производњу суперрачунара и тако даље.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd