Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Novi materijal Graphene razvija brzo u raznim oblastima

NANNING, sve do 22--graphene forum održan je u južnoj Kini Guangxi Zuang autonomni Region koji je okupio više od 400 istraživanja iz različitih zemalja, uključujući 2010 Nobelovu cena vlasnik Konstantin Novoselov.


Graphene je na svetu najjača i najsvetlije materijal; jedan sloj graphene je debljine samo 0.335 nanometar takođe sa visokim električna i Toplotna provodljivost koja ima široku primenu perspektiva u polju energetike, Biotehnologija, voda resurse, elektronske i mrežne tehnologije, aerodinamika i automobilske industrije.

Kina se prijavio za više od 2200 graphene patenata, čine 40 posto na svetu. "Kineskih kompanija razvila nedaleko od graphene aplikacija u oblastima kao što su za skladištenje energije, boje i vođenje film, tako da možemo očekivati brza alijenacija," rekao je Shang Yong, stoji potpredsednik Udruženja Kinu za nauku i tehnologiju.

Na tekuće graphene forumu u glavnom gradu Guangxi je Nanning, profesor Konstantin Novoselov rekao da graphene dovelo je do mnogih mogućnosti i prilika, novi materijal će se primenjivati u telekomunikacije i Internet stvari.

Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd