Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Министарство за индустрију и трговину планира промоцију Графеновог иновационог центра

Недавно је у циљу промовисања имплементације Министарства индустрије и информационих технологија, развоја и реформе Министарства за науку и технологију о убрзању развоја развоја графене индустрије, бројних мишљења за неговање раста графене индустрије, да би убрзала обимну производњу графенских материјала и индустријских примена, Биро сировина и индустрије организовао је симпозијум о развоју графене индустрије у Пекингу.

Пекинг Економске и информацијске комисије, Комитета за индустријску и информациону технологију у провинцији Хеилонгјианг, Одбор за економске и информационе технологије у провинцији Јиангсу, Комисија за економске и информационе технологије Нингбо, Комисија за економске и информационе технологије Схензхен, Кингдао Хи-Тецх индустријска развојна зона, Вуки Хуисхан Високотехнолошки бизнис сервисни центар, стратешки савез иновација у технологији графене индустрије и друге јединице учесника. Министарство индустрије и информационих технологија Одјељење за сировине, заменик инспектора Лу Гуикин, Министарство индустрије и планирања информационих технологија присуствовао је састанку.

Учесници су разменили мишљења о развоју графенских материјала у овом региону, развоју графенских материјала у јединици, великој производњи и индустријским апликацијама, анализирали су главне проблеме са којима се суочава развој графене индустрије и детаљно разговарали о изградњи и заштиту интелектуалне својине графене индустрије Стандард, дуж примене терминала за изградњу и унапређење индустријског ланца, промовише прву серију демонстрација графених производа и друге вруће и тешке проблеме на бази кратког графена 2016-2017. индустријализацију да промовишу фокус, предложити предложене мјере за промовисање индустријског развоја. Симпозијум је такође разматрао мисију и позиционирање оперативних функција предложеног центра за иновације графена.

Уз увођење повољних политика и промоцију сродних технологија, графен индустрија ће играти важну улогу у будућем развоју Кине. Графена индустријализација завеса биће отворена, очекује се да ће графен бити проводни адитиви, материјали за дисипацију топлоте, прозирна проводна фолија и друга подручја првих за добијање индустријских примјена.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd