Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Предности и мане капацитета екрана осетљивог на додир

Капацитет преноса и јасноће на додирној плочици је бољи од резистивног четворожичног екрана, наравно, не може се упоређивати са акустичним таласима и петим жицама. Капацитивни екран рефлектује озбиљно, а капацитивна технологија четворослојног композитног екрана осетљивог на додир на таласној дужини преноса светлости није равномерна, постоји проблем боје дисторзије, због одсјаја светла између слојева, али и узрока Замућење слике.

Струја: Капацитивни екран у принципу према људском тијелу као кондензаторски елемент кориштене електроде, када постоји проводник у близини спојнице са радном површином ИТО спојом довољно капацитета, тренутни проток је довољан да изазове капацитивни екран Погрешан потез.

Иако је вредност капацитивности обрнуто пропорционална растојању између полова, она је пропорционална релативној површини и такође је повезана са коефицијентом изолације медијума. Због тога, када већа површина длана или ручног проводника близу капацитивног екрана, а не додира, може проузроковати квантитативни неисправност екрана, у влажном времену, ова ситуација је нарочито озбиљна, држећи монитор, длан близу монитора 7 цм или Унутар кућишта близу монитора унутар 15 цм може проузроковати неисправност капацитивног екрана. Још један недостатак капацитивног екрана је то што не реагује када носите руке рукавице или ручне непроводне предмете, због додавања више изолационих материјала.

Дрифт: Капацитивни екран је главни недостатак који се одвија: Када се температура околине, влажност промени, промена електричног поља окружења, проузрокује да се капацитивни екран помери, што резултира нетачним. На пример, пораст температуре екрана ће проузроковати размак након чизме: корисник додирује екран, док је друга рука или тијело близу бљештања монитора; Капацитивна додирна табла у близини већих предмета се помера, корисник ће додирнути ако неко гледа (укључујући тело корисника), иако је Капацитивно додирно поље удаљено од далеко, али много веће од површине прстију, оне директно утичу на додир Локација локације екрана Одређивање.

Друго: Уз то, теоретски многи би требали бити линеарни однос у ствари нелинеарни, као што су: различита тежина или различити нивои влажења прстију укупна количина струје је различита, а укупне струје и четири подтокла Промјена Нелинеарна веза, Капацитивна додирна табла која се користи у овом прилагођеном поларном координатном систему са четири угла нема координате на почетку, након што дрифт контролер не може да детектује и обнови, а након 4 А / Д заврши четверо Вредност Од сплитског тока до тачке додира у картезијанском координатном систему на Кс, И координатној вриједности процеса израчунавања је сложен. Пошто нема порекла, кретање капацитивног екрана је кумулативно, а калибрација се често тражи на радном месту. Капацитивна додирна плоча Најраније силикатно стакло добро штити стакло од огреботина, али страх од ноктију или тврдих предмета ударање, избацивање малих рупа ће повредити мезанин ИТО, било да је повређено мезанин ИТО или инсталирати повреде транспортног процеса Унутрашња површина Слоја ИТО, капацитивни екран не може исправно да ради.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd