Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Схангдонг Хенгиу Израда графенских гума

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Шести Елемент је недавно представио своју "Хоризон ХД" гуму на догађају ГрапхЦхина 2016 у Народној Републици

Графен је рекао да смањује хабање за 25%

Схангдонг Хенгиу Тецхнологи је постао најновији произвођач гума која је објавила да прави гуме на темељу Нобелове награде материјала графена. Остале фирме које користе графене у гумама укључују бициклистички тегљач Виторриа и брзо растући кинески произвођач Сентури Тире .

Према подацима фирме која снабдева Хенгиу са Грапхене-ом (Тецхнологи Сиктх Елемент Тецхнологи), Схангдонг Хенгиу је развио "формулације пнеуматика" које компаније тврде показују позитиван утицај графена на перформансе гума.

Хенгиу и Шести Елемент извештавају да су додали "веома малу количину" СЕ2430 графена Шестих Елемената за гумене формулације једињења текућина. Као резултат, стопа хабања је, како се наводи, смањена за "више од 25 процената". Истовремено, наводи се да је снага отапања "више него удвостручена".

Шести елемент је недавно представио резултујућу "Хоризон ХД" гуму јавности на догађају ГрапхЦхина 2016 у Народној Републици.

Дакле, колико је овај производ близак серијској производњи? Према изворима извора на интернету, тестирање путева се приближава завршетку, а маркетинг графена повећан је да почне ову страну божићне 2016 године.

Шести елемент успоставља европску канцеларију

Технологија Шестог Елемент материјала, која се налази у Цхангзхоуу, Кина, је произвођач графенских пахуљица, графен оксида и сродних материјала. Ово се користи у низу примена укључујући: прајмерне боје и анти-корозивне превлаке, синтетичке фолије и батерије. Међутим, тренутно је фокус на "премазима, полимерима (пластици, композитима, влакнима), гумама и батеријама", а када кажете гуму ово - наравно - укључује гуме.

Компанија је недавно отворила продајну канцеларију у Европи и поставила Бернхарда Мунзинга бившег извршног директора компаније БАСФ и Гелита за директора продаје. Циљ нове европске канцеларије шестог елемента је развијање пословних односа и наравно продаје са кључним иноваторима у подручју Еуропе Миддле Еастер и Африца. Заиста, европска канцеларија се сматра првим кораком у успостављању светске продајне и дистрибутивне мреже - нешто што компанија жели да оствари у наредних неколико година.

Према Грапхене-Инфо.цом, Шести Елемент (Т6Е) тренутно производи 100 тона годишње графенских пахуљица и оксида у својој фабрици у Цхенгзхоуу, у Кини. Ово прати нову пилот опрему која је додала 110 тона годишње графена оксида и 55 тона годишње графена у фабрици Цхангзхоу. Ова биљка је описана као "најсавременија и високо аутоматизована".

Поред тога, Шести елемент извештава да ради на другој производној фабрици, која ће имати 250 тона годишње графит оксида и 125 тона годишње графенских пахуљица. Изградња ове локације је већ у току, са другом производном линијом, која доноси укупан капацитет до 250 тона годишње графена оксида 125 тона годишње графена, који ће се појавити у августу 2016. године.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd