Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Графен поставља хиљаде љубимаца у једну

За нова енергетска возила, акумулатор "пуњења, споро, не далеко" критике, није био у стању да отвори срца потрошача заплетених јарма. Тренутно нова индустрија батерија за енергију је у акумулаторима од оловних киселина и традиционалном стадијуму уског грла у развоју литијумске батерије. 8. јула, наша компанија је одржала нови производ графене литијум-јонске батерије са првим светским графијенским литијум-јонским батеријским производима - "Кинг", очекује се први корак у новој технологији батерија.

Графен поставља хиљаде љубимаца у посвећеност најбољој проводљивој материји

Графен је планарни дводимензионални материјал хексагоналне сатовске решетке састављеног од једнослојних атома угљеника. Има одличну топлотну проводљивост, механичке особине, високу електронску покретљивост, високу специфичну површину и квантни Халл ефект. Је најбољи струјни преводни материјал. Графен-литијум-јонска батерија, употреба литијум-јона на површини графена и електрода између брзе масе карактеристика кретања шатла развили су нову енергијску батерију. А "Кинг" је коришћење ових карактеристика за испуњавање услова на 5 ° Ц, 15 минута ради постизања брзог пуњења и пражњења и може радити у околини од 30 до 80 ° Ц, животни век до приближно 3500 пута. На терену тест "Кинг Кинг" пуњење са 15 минута, је обичан пуњење производа 1/24.

Графен Као влада да снажно развије петролен-литијум-јонску батерију, имамо јединствене услове у конгениталности. Графит као сировина за производњу графита, енергетски богат у нашој земљи, ниске цене. Графен Иако смо ми и остатак света у пољу стартне линије, на основу предности првог спрата воде, као и континуираног продубљивања будућих истраживања, верујемо да је ера брзог пуњења графена не далеко, а сада се може радује овом "материјалу" који ће донети какво изненађење.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd