Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Графенично уље је нови дводимензионални карбонски материјал

Као што сви знамо, метална корозија је веома озбиљан глобални проблем, сваке године сваке године услед металске корозије услед директних економских губитака од око 700 милијарди америчких долара, кинеска корозија изазвана металном корозијом износила је 4% бруто националног производа (БДП ) Премази високе тврде превлаке су неизбежни.
графенског праха као новог дводимензионалног угљеничног материјала, са скоро савршеним физичким својствима и стабилним хемијским својствима. Кондуктивност је 25 пута већа од бакра, дуктилност је 136 пута од злата, механичка чврстоћа је 105 пута већа од челика, брзина проводљивости је 2,7 пута већа, топлотна проводљивост од 5300 В / мк и има хемијски инертан, може бити киселина и алкалија. На основу горе наведених карактеристика, графен је идеалан премаз за додавање материјала.
Купци користе моју компанију графен прах у боји за успјешно додавање, без додатка графене прахове боје у компаративном тесту, његова адхезија и учинак соли су знатно побољшани. Следећа је експериментална ситуација:
Експериментални поступак: у воденој акрилној смоли, додавањем две хиљаде граненског праха и одређеном количином црвене гвожђа, након 7 дана нормалног испитивања очвршћавања.
додавање графеног праха: помешано са црвеним гвождјем после млевења да се придружи.
Резултати теста: ① додавање графене у праху у праху, вријеме пене од неодложеног кашњења премаза 1 сат (да се не укључи у вријеме бубблинга од 2 сата), одлагање контраста 50%; ② додавање графене у праху боја, адхезија јача.

Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd