Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Графен Плате Цаталист

Ограничења графена

1, високи трошкови, највиша цена достигла 5.000 јуана / грама, у индустрији, "црно злато", рекао је, због чега су играчи графене технологије у суштини Самсунг, ИБМ, Интел и други важни разлози за гиганте.

2, графена технологија постоје ограничења, раст захтева строге услове контроле.

3, не може постићи велике апликације.

Величина графенског тржишта

Према кинеском савезу графене индустрије очекује се да ће тренутни глобални годишњи капацитет графена достигао 100 тона, а наредних пет година до десет година постићи ће ниво килотона. До 2020. глобална тржишна величина графена ће премашити 100 милијарди јуана, од чега Кина износи 50% до 80%, Кина ће у глобалној графенској индустрији играти водећу и кључну улогу.

Графена хипе патх

Графене шпекулације карактерише дуги циклус, лакше тражи концепт техничкијих продора. На пример, када су графенским транзисторима, графенском разсољевином, графенским батеријама, били изнад повољних средстава.

С времена на време, већ у 2011. години, тржиште капитала запалило је велики ентузијазам за графену. (2 000532) пошто је тржиште графена држало тржиште поштовано, акција је порасла за више од 30% у току шест месеци, 2 године касније, тржиште је покренуло нови круг акција акција шпекулација, то је више лудо, Месец и по месеца Акција је готово удвостручена.

Период, концепт графена је био заустављен, нестао. Али у 2016, графен, а затим у месо и кромпир, осигурач је оснивач Хуавеи Рен Зхенгфеи ретко помињање у интервјуу графену, одмах је испражњен као велики брат индустрије да пренесе инвестицијски сигнал.

За такав удео у графену, поред индустријских технолошких открића и других добрих, нових материјала или форума и састанака на темама графена и слично, такође је стимуланс за плочу, што је гурање графене плоче у тестираном времену.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd