Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Графен, изузетно танак чаробњак и још много тога

Графен је врста једнослојне ламеларне структуре која се састоји од атома угљеника. То је најтањи и најмоћнији дводимензионални материјал до сада откривен људима због своје јаке тврдоће, изванредне проводљивости и одличне Транслуценци, познат као "промјена материјала 21. стољећа". Међутим, због високих трошкова припреме, индустријска примена графена је одложена. Пољски научници су недавно измислили методу графене припреме, тако да је могућа индустријска производња графена.

Пошто су два научника у Великој Британији успела да раздвоје магне наноматерије графена у 2004., ниско трошкови, висококвалитетне и велике методе графене припреме постале су мета глобалне индустрије и истраживача. У овом тренутку, уобичајене методе за припрему графена су физичка метода отапања и метода хемијског депозита. Прво је најважније средство за добијање графена високе чистоће у лабораторији. Недостатак је у томе што је графен мали и скупи. Иако хемијска метода може произвести велики графен, али чистоћа и квалитет су ниски.

У последњих неколико година, научно истраживање на графену брзо напредује, а његова индустријска примена је такође на стрелици. Предвидјено је да ће, након производње графена, бити на екрану осетљивим на додир, батерије за складиштење енергије, сензори, полупроводници, ваздухопловство, војна, биомедицинска и друга поља амбициозни, постати следећи трилион индустрија. Огромна тржишна перспектива, чинећи свет покретањем истраживања шљунка и развоја и инвестиционог бума. Према непотпуним статистикама, у 2012. години широм света је укупно било 3520 истраживања о апликацијама графенских патената, али велика већина њих и даље није из лабораторије. Стога, нова технологија графенских припрема може на крају имати користи од човечанства, у крајњој линији зависи од његове способности да се успјешно доведе у индустријску производњу.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd