Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Графен долази на своју страну

Графен као краљ нових материјала, освежавајући људско разумевање материјалног света, свака примена производа је повезана са нашим будућим животом. "Ово је директор кинеског савеза графене индустрије, Кинеска академија наука, Сханки институт за хемију угља, заменик истраживача Др. Цхен Цхенгменг евалуација графена.

Како ће графене утицати на наше животе? Хајде да погледамо.

Благо пуњење пуњења

Квалитетна спортска опрема

Лака опрема за фотографисање

Пошто је складиштење енергије главна апликација графена, примена графене батерије није ограничена на електрична возила, а ми смо упознати са трошковима наплате. Постоји брзина од 15 минута за пуњење "Кинг Кинг" По, брзина пуњења је 20 пута више од обичног пуњења. Многи људи у индустрији верују да ће графена батерија у индустрији мобилних телефона играти главну улогу у будућности, очекује се да постане маинстреам батерија за мобилне телефоне и стварно ствара брзу брзу ера.

Користећи своје лаке и снажне карактеристике, графен се такође користи за израду висококвалитетне спортске опреме, као што су ручке за тениске лопате и периферне материјале за бадминтон ракете, голф клубове, кациге, санке, итд., Не само да би побољшали трајност спортске опреме, снага производа такође може у великој мјери смањити тежину, чинећи спортску опрему лакшом и снажнијом, и побољшати удобност спортисте.

Осим тога, графен такође може обезбедити добар основни материјал за опрему за фото камере. Из самог фотоапарата у погледу структуре, употреба графене ојачане модификоване пластике као сировине, шкољка камере, шкољка објектива за ефикасно лак дизајн. Графен материјал не само да има одличну чврстоћу, већ има и високу проводљивост, тако да обликовање кућишта фотоапарата или шкољке објектива такође може имати електромагнетна заштитна својства. Из пратећих постројења, графицени модификовани полимерни материјал направљен је од ножног носача од постојећег широко коришћеног статив од карбонских влакана, али и губитка тежине од 20%, због чега људи излазе на ношење на више места.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd