Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Графен долази на своју страну

Губитак тежине аутомобила

електрични аутомобил

А садашњи људи у животу најчешће коришћени у области графена о броју саобраћаја. "Највећа густина графенског праха је само 3 г / л, то јест 500 мл млијека за минералну воду испуњена графином само тежином од 1,5 грама, али графен је 200 пута јачи од челика, чврстоћа највећег материјала". Ли Ксиаоминг је рекао да карактеристике графена чине га идеалним лаганим површинама транспортних материјала.

Подаци показују да ако смањење тежине возила од 10%, ефикасност потрошње горива може се повећати за 6% до 8%; квалитет припреме аутомобила за свако смањење 100 кг, 100 км потрошње горива може се смањити од 0,3 до 0,6 литара. Због тога је неопходно побољшати економичност возила смањењем тежине тела возила помоћу третмана за модификацију графена. Што се тиче вожње, након тежине аутомобила, укупно убрзање аутомобила ће бити значајно побољшано, осјетљивост контроле постаје већа, стабилност контроле возила, шум, вибрације и други аспекти су побољшани.

У аутомобилским гумама, Универзитет Сицхуан, Стате Кеи Лаборатори оф Полимер Материалс Енгинееринг, самостално је развио прве гуме на свету из графена. Осим тога, први авион који је користио модел авиона Просперо, ојачаног графином, на британском Фарнбороугх Интернатионал Аирсхов успјешном лету; у 2016. години на изложби европских композитних материјала изложен је опремљеним графенским полипропиленским композитним лопатицама Пропелер УАВ-а, побољшане су механичке особине и термичке перформансе.

Складиштење енергије је главна област примене графена. "Изглед графенских батерија да би се постигао концепт" зеленог живота, зелено путовање "стварно води зелени живот." Кинеска академија наука, Сханки истраживач хемијских помоћника угља др. Су Фангиуан рекао је да се графен који се користи у батеријским производима, као што је тренутни број градова, улази на нови енергетски аутобус супер кондензатора. Супер кондензатор је традиционални кондензатор и батерија између електрохемијског уређаја за складиштење енергије, у близини аутобуса, електроничких играчака, свјетла за хитне случајеве, док су паметне мреже, електране своје мјесто и супер кондензатор. Коришћен материјал је графен.

Тренутно, многа електрична возила за литијум-јонску батерију као извор напајања, литијумска батерија због својих карактеристика времена пуњења је генерално дуже (2 до 3 сата). Графен као нано-проводљиви адитив, његове иновативне примене у литију могу значајно смањити унутрашњи отпор, побољшати брзину пуњења, очекује се да вријеме пуњења буде краће за 1 сат. Истраживачи су новинарима на лицу мјеста демонстрирали експерименте брзог пуњења и експресије графенских кондензатора, а репортер је видио мали комад графена који је произведен од пуњења акумулатора и испразнио је само десет секунди.

Истовремено, додавањем графена може се такође смањити батерија од губитка и грејања, побољшати безбедност батерије и у одређеној мери побољшати густину енергије батерије, повећати километражу аутомобила, олакшати путну анксиозност, побољшати возило употреба.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd