Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Графен је дошао на своју страну

Графен као краљ нових материјала, освежавајући људско разумевање материјалног света, свака примена производа је повезана са нашим будућим животом. "Ово је директор кинеског савеза графене индустрије, Кинеска академија наука, Сханки институт за хемију угља, заменик истраживача Др. Цхен Цхенгменг евалуација графена.

Како ће графене утицати на наше животе? Хајде да погледамо.

Одјећа

Паметна одећа

Најлепше ципеле

Од прошле године, паша у грожђу почела је покварити текстилну индустрију. Према Кинеској академији наука, Сханки институт за истраживање хемијских истраживача угља Ли Ксиаоминг увођење, графена у топлом баршуну направљена је од биомасе графена која је равномерно распоређена у полиестерске празне резове за производњу мешаног предења, његове супериорне перформансе, врло погодне за производњу интелигентних производа за хабање. На пример, као материјал за пуњење који се користи у јорганима, спавацима, доњим јакњама, јастуцима, јастуцима, шаловима и другим текстилима, са танким, осјетљивим додиром, меком, добром изолацијом, лаганим, антибактеријским антибактеријским, анти-статичним и другим одличним особинама .

Као рани уласак у поље графенских текстилних предузећа, Јинан Схенгкуан Гроуп ствара температуру тела далеко инфрацрвене, побољшава микроциркулацију, трајно антибактеријско, очување топлоте, анти-ултраљубичасто, антистатичко и друго мултифункционално топло влакно, топлу кашмира, топло у рупу три нове серије нових материјала, више од 100 терминалних нових производа.

Домаће технолошке компаније користе топлотну проводљивост порцелана, стабилност и суперпроводљивост, функцију грејања као функционалну одјећу посјечену у уста, кроз сигурносни напон од 5 волти и мобилни телефон АПП за грејање одјеће. На примјер, технологија Схензхен Ииванг технологије графен интелигентно носи производе на 3 секунде брзог врућине, ослобађање далеких инфрацрвених таласних дужина с тијелом у близини далеких инфрацрвених живих свјетлосних таласа, и играју како би елиминисали умор, олакшавају бол физичке терапије.

Кинеска академија наука, Сханки Цоал Цхемицал Ресеарцх Институте Конг Кингјианг истакао је да је ова зима за активности на отвореном, инспекторе на отвореном, старије особе, посебне врсте посла, специјалне руке, несумњиво врло добра нега и заштита. Слично томе, људи зими више не носи густу одећу. На пример, на фестивалу ЦЦТВ пролеће 2017. године, Харбинова вештина дела глумаца ће носити огромну одећу од грејања и неће утицати на лепу.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd