Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Г + Г Капацитет Тоуцх Панел је предност Шта

Свакодневно користимо екран осетљивог на додир, али многи људи чак и не знају како се екран осетљив на додир састоји. Сада генерално користимо Капацитивну Тоуцх Панел, а овај тип екрана осетљивог на додир је углавном направљен од каљеног стакла, стакла сензора, ПЦ материјала, пластичних материјала и других компоненти. Углавном су подељени на Г + Г, Г + Ф + Ф, П + Г и друге типове.

1.Г + Г Капацитивни панел осјетљив на додир. Г + Г Капацитивни панел осјетљив на додир израђен је од стакла + стакла за производњу стакла од стакла, структурног сензора стакла + каљеног стакла покривача два дела, главна карактеристика је подршка тврдом хабању, отпорност на корозију, висока поузданост.

2.Г + Ф + Ф Капацитет Тоуцх Панел. Г + Ф + Ф Капацитивни додирни панел је површина стакла + филм ФИЛМ материјал направљен од екрана осетљивог на додир направљен од главне структуре је каљено стакло + филм ФИЛМ материјал два дела, главна карактеристика је концесија цијена, екран је танак , погодна за групу малих крајњих корисника.

3.П + Г Капацитивни панел осјетљив на додир. П + Г Капацитивна додирна плоча је површина стакла + екран за екран осетљив на додир, главна структура је стакло сензора + ПЕТ + комад материјалног стакла, главне карактеристике јефтиног, једноставног процеса.

Г + Г је израђен од стакла + стакла од стакла + стакло ГЛАС материјал на екрану, стакло од структуралног сензора + каљено стакло поклопац два дела, главна карактеристика је подршка тврдом хабању, отпорност на корозију, високу свјетлосну пролазност, глатку контролу, велику поузданост. А Г + Г са добром издржљивошћу и глатком операцијом осјећај познат, је Капацитиван додирни панел у бољој и већој мери кориштен у таблету за мобилни телефон, паметном дому, индустријској контроли, аутомобилу ГПС и другој опреми и Г + Г кондензатору Тип тоуцх екран са екраном осјетљивим на додир / екран / каљено стакло у потпуности одговара начинима који пружају бољи осећај видљивости, а такође је врло популарна и десет функција додира.

Г + Г Капацитивни панел осјетљив на додир којим каналима?

Ја се фокусирам на Р & Д екран осетљив на додир и продају, кориштење додирног екрана прилагођени начин продаје. Главна продаја су: Г + Г Капацитивни панел осетљив на додир, Г + Ф + Ф Капацитивни панел осетљив на додир, П + Г Капацитивни додирни панел, и тако даље. Корисници могу бити мобилни телефони, таблети, нотебоок, паметни дом, индустријски, аутомобилски ГПС и друга опрема.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd