Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Капацитивни панел осјетљив на додир, изаберете тачно?

Сада брзи развој Интернета, технологија све више и више развијене, а додирни екран такођер прати тренд времена који се укрцали у част престола. Сада живимо на различитим великим и малим екранима, екрану мобилних телефона, трговачким центрима у навигационом систему, бањи за пословање екрана, као и рад фабричког екрана и тржних центара у великом и малом мобилном телефону забаве и тако даље, да разговарамо о животу на коме се сусрећемо на екрану те године, бојим се да не могу завршити, а екран осетљив на додир као тотални краљ екрана, различита електронска опрема, како бисмо изабрали?

Предности Капацитет Тоуцх Панел:

(1) Капацитивни додирни панел само треба додиривати, без потребе за генерирањем сигналног притиска.

(2) Капацитивна додирна плоча у производњи само једном или без потребе за исправљањем, а отпорни тип захтева редовну корекцију.

(3) Капацитивни вијек трајања екрана на додир ће бити дужи, јер компоненте Цапацитиве Тоуцх Панел без кретања. На екрану осетљивом на додир, горњи ИТО филм мора бити довољно танак да би био отпоран на савијање до основног ИТО филма.

(4) Технологија капацитета је супериорнија од технологије отпорности код губитка свјетла и потрошње енергије система.

(5) капацитивну технологију отпорности на хабање, дуг век трајања, корисник користи ниске трошкове одржавања, тако да се укупни оперативни трошкови произвођача могу додатно смањити

Капацитивни панел осетљив на додир примењен је на различите уређаје, позиционирање двоструког клика на једној тачки / аналогном мишу је његова основна функција, препознавање операција гестуре са више прстена и примена тренутних тржишних врућих тачака. У преносним апликацијама корисник може да користи уређај само у једној руци и користи само другу руку, па је посебно важно идентифицирати гестове као што су хватање, превођење, истезање, стискање, ротирање и окретање више прстију


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd