Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Капацитивни трендови тржишта екрана на екрану осјетљивим на додир

Капацитивни панел осетљив на додир на тржишту може се подијелити на двије основне категорије додира. "Капацитет Тоуцх Панел" и "директан додир површине екрана".

Нотебоок тоуцхпад је "фуззи тоуцх" примарни представник његових сензора углавном је двоструки пројекциони кондензатор, Синаптицс, Алпс и ЕЛАН су ископали тржиште.

Насупрот томе, технологија "директног додира на површину дисплеја" и тржиште је много сложенија, за коју се зна да има шест основних технологија додира, око 20 врста додира; произвођачи додирних модула такође су глобални. Постоји више од 150.

2011 - 2018 Капацитивни графикон тржишта ситуације на додирним плочама показује да је у 2007. години број тоуцхпад-а 3.08 милиона, приход од 1,3 милијарде долара ...

Развојни тренд технологије додира

2008 - 2017 Капацитивни графикон апликација за тржишну технологију на тржишту осјетљивим на додир показује да је пројекција Капацитивни екран осјетљив на додир основни ток тржишне технологије Цапацитиве Тоуцх Панел.

Са иПхоне-ом, иПад-ом и осталим производима који користе пројекциони кондензатор (П-Цап) популарност технологије додира, пројекција Капацитивна технологија осјетљив на додир постала је срце милијарди корисника додирујући стандарде искуства: вишестепени синхронизацијски додир Контрола, врло лаган додир дизајн без ивица, одличне оптичке перформансе и највише пажње за савршено корисничко искуство.

Предности и ограничења технологије пројектованог капацитета

Подршка за неограничени мулти-тоуцх, веома лаган додир (нулти притисак), подршка индустријском дизајну без граница, квалитет оптичког приказа екрана (индекс који одговара ИТО-у), изузетно издржљив (додирни контролер је врло добар од заштите), без утјецај сецкања или контаминаната, ова серија очигледних техничких предности, тако да скоро сви потрошачки уређаји, укључујући мобилне телефоне, таблет рачунаре, супербоокере су или ће користити ову технологију осјетљивим на додир.

Капацитивни додирни панел Непотребно је рећи, на тр¾ишном тренду, технологија пројекционог капацитивног додира постала је владар у индустрији додира.

Капацитивни додирни панел Поред потрошачке опреме, њена примена на вертикалном тржишту је такође снажан развојни тренд, посебно на тржишту медицинских производа, тржишту игара, тржишту информација. Тржишна потражња за опремом МТБФ (просечан интервал неуспјеха), мулти-тоуцх и додирните потребе тржишта игара за свој уређај са више додира, нулти захтјеви за пројектовање граница; Капацитетна опрема за информације о упитним информацијама о додирном панелу МТБФ (просечно неуспело време интервала) тражње за овим тржиштима мора се пребацити на технологију пројекције додирних уређаја.

Капацитивни додирни панел На тренутном тржишном просјеку техничког нивоа, пројекциони кондензатор на овим тржиштима ограничава само: када је величина екрана већа од табличног рачунара, трошак опреме ће показати експлозивни раст, величина тржишта великог контролора и Перформансе су и даље нестабилне перформансе.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd