Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Капацитивни панел осетљив на додир такође по много људи добродошао!

Као што је раније поменуто, екран са резолуцијом с ниским трошковима, добрим одзивним карактеристикама карактеристика многих лов-енд потрошача волео. Без обзира да ли је отпоран на четири жице или пет жица, они имају потпуно изоловано радно окружење, савршено за прилагођавање различитим оштрим срединама. Али, резистентни екран није без недостатака, резистентни екран осјетљив на додир из операције није капацитивна погодност, многоструки отпорни екран осетљив на додир је такође опремљен са посебним додирним оловком за кориштење, а понекад понекад је потребно описати прсте како би довршили операцију . Међутим, овај недостатак су и потребе неких корисника, неки корисници могу само да користе одређени отпорни перо за рад, а више се користи за приказивање садржаја уместо операције клизања, тако да је екран осјетљив на додир такођер подложан пуно људи добродошли.

Капацитивна додирна табла са својом резолуцијом високе резолуције и високом пролазношћу, једноставном функцијом и глатким функцијама добила је и похвале већине људи и слиједила их. Данас је Капацитивна додирна табла једна од најчешће коришћених екрана осетљивог на додир, а најчешће на многим јавним местима је Капацитивна додирна плоча, а ми смо веома упознати са мобилним телефоном таблетом преносивом опремом у корисничком Цапацитиве Тоуцх Панел.

Капацитивни панел осјетљив на додир је тијело које га као кондензатор кликне за кориштење, кроз људско тијело и екрански контакт до одговарајућег клизног догађаја, у поређењу са екраном отпорности кроз притисак за додир на путу, капацитивни рад на екрану најбрже , у складу са навикама корисника. Капацитивни додирни панел користи људско тело као електрода кондензатора. Када постоји довољно велика капацитета између проводника и радне површине ИТО са међуслојним слојем, струја која пропушта ће проузроковати неисправност Капацитивног додирног панела. Рукавице или ручни изолациони предмети неће реаговати када додирне, то је због повећања изолације медија.

Инфрацрвени екран осетљив на додир одређује се мерењем инфрацрвене укључености и искључивања како би се одредио положај додира, а екран осетљив на додир који се користи у провидном преградном материјалу нема ништа да ради (неки не користе никакву одбојку). Због тога, употреба доброг прекривача преноса светлости, и да буде антирефлексивни третман, добићете добар визуелни ефекат. Међутим, ограничењем запремине инфрацрвене емитоване цијеви, немогуће је покренути инфрацрвену густину, тако да ова резолуција екрана осетљивог на додир није велика.

Површинска акустична таласна технологија је врло стабилна и површински акустички таласни контролер екрана осетљивог на додир мерењем времена атенуације на временској оси како би израчунао положај додирне позиције, тако да је његова прецизност веома висока. Сурфаце екран осетљив на додир на површини има и трећу осу (з осу), то јест оса притиска - израчунавањем слабљења примљеног сигнала ослобађања може бити величина корисника додирне величину екрана, до 25 нивоа може се подијелити . Што је већа снага, слабљење примљеног таласног облика је шири и дубље, на екрану осјетљивим на додир, само екран осјетљив на додир са површинским звучним таласима са перцепцијом перформанси притиска на додир.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd