Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Уведене су предности и недостаци капацитета екрана осетљивог на додир

Капацитет екрана сензора екрана осетљивог на додир је четворослојни композитни стаклени екран, стаклени екран унутрашње површине и сендвич превучен слојем проводног слоја, а најширенији слој је танак слој заштитног слоја од силикатног стакла. Кад додирнемо екран прстом на екрану сензора, електрично поље тела и екран осетљивог на додир и површина екрана осетљивог на додир како би се формирао склопни кондензатор за високофреквентну струју, кондензатор је директни проводник, тако да прсти од усисавања контактне тачке мала струја Ова струја излази из електрода на четири угла екрана осетљивог на додир, а струја која протиче кроз четири електроде пропорционална је од удаљености од прста до четири угла. Контролер израчунава позицију додирне тачке прецизно израчунавајући четири тренутна односа. У поређењу са традиционалним резистентним екраном осјетљивим на додир, предности Цапацитиве Тоуцх Панел су следећи аспекти:

1. Оперативна новина. Капацитивни додирни панел подржава вишеканални, интуитивнији рад, забавнији.

2, није лако додирнути. Пошто Капацитивни панел осетљив на додир треба да буде осетан на тело струје, само људско тело до његовог рада, са осталим предметима неће се додирнути одговарајући, тако да је основни да се избегне могућност лажног додира.

3. Висока издржљивост. У поређењу са екраном осјетљивим на додир, Капацитивна додирна табла у праху, води, хабању и другим аспектима боље перформансе.

Као тренутна легитимна технологија црвеног екрана осјетљивог на додир, Капацитивна додирна табла, иако је интерфејс с прекрасним, вишеструким додиром, само људским тијелом и другим предностима, али истовремено има и сљедеће недостатке:

1. тачност није висока. Из техничких разлога, недостаје и тачност капацитета екрана осетљивог на додир од осетљивог на додир. И може само користити прсте за улазак, на малом екрану је такође тешко постићи сложенију идентификацију рукописа.

2. Погађање животне средине. Температура и влажност и други фактори околине се мењају, то ће довести до нестабилности капацитета екрана осетљивог на додир или чак померања. Као што је употреба корисника истовремено, тело близу екрана може узроковати дрифт, чак иу гомилани гомили ће такође узроковати дрифт. Ово је углавном захваљујући принципу рада Цапацитиве Тоуцх Панел технологије, иако се корисник приближава прстима са екрана, али има много близу екрана који је истовремено већи од прстију електричног поља, то ће утицати на положај додира судити.

3. Високи трошкови Осим тога, тренутна Капацитивна додирна табла на додирној табли која се прикаже на корацима ЛЦД панела још увек има неких техничких потешкоћа, принос није висок, тако да се практично повећава трошак Цапацитиве Тоуцх Панел-а.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd