Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Принцип графенског грејања

Графенски прах је равномерно диспергован у органском растварачу ултразвучним и мешањем како би се добио графенски раствор који има концентрацију од 0,05 мг / мл до 0,5 мг / мл, а графен је равномерно обложен органским филтером или воденим системом помоћу усисне филтрације И затим раздвајањем графенског филма и мембране механичким пилингом, урањањем или растварањем органског растварача како би се добила графен-фолија, додавањем електроде графенском филму и примјеном напона на њега за генерисање топлоте. Захваљујући јединственим дводимензионалним наноструктурима графена, великим односом висине и високом специфичном површином, горе поменути процес припреме омогућава формирање једноручне проводне мреже између графенских листова, 1 ~ 10В) може произвести вишу топлоту .

Где се може користити графен?

Може да носи опрему за физикалну терапију, лако се прилагоди топлом покривачу, декоративним фрескама ... ... људи у концепту "високог" на графенским производима, брзо улазе у свакодневни живот. 20 сати, индустријски парк Запад Таиху на Вујин Ксинтианди Плаза, активности "дан из искуства графичког производа", парк више од 10 графитних предузећа донио је више од 30 врста цивилних производа.

Пријављена је новина на графену, графитна паметна наруквица, многи читаоци су изразили велики интерес. Јучерашње искуство активности, сцена пуна људи.

Новинари на лицу места, графицени интелигентни струцњаци за физикалну терапију, графене паметна одијела и кољена, изолациони куп, унутрашње грејање, нови јастук и остале дневне потребе, редефинише "топлу производњу". Међу њима се може загревати графенско грејање 3 секунде, 10 секунди јасно се осећа топлота, 10 квадратних метара затворене зиме само парфем графенског загревања и више од половине електричне енергије спашене клима уређајем. Ии Си Нев Материалс Тецхнологи Цо, Лтд званичник је рекао, графена сликање користећи прилагођени начин, према захтјевима потрошача, направио пејзаж сликарство, вјенчање или билборде, сваки у складу с величином цијене од 800-2000 јуана.

Изглед сајта графенског кућног јастука, јастука за аутомобиле, затвореног у топло одећу и сл., Користе се за литијумску батерију за грејање, може бити усб интерфејс за пуњење, сигуран и добар, лако се пере, дизајниран за седентарне удове, грејање, дизајн и развој дугог временског вожње и других људи. Уграђен у топлоту сировина, из града дводимензионалног угљеника, шести је елемент графенских производних предузећа.

Графена је најлакша и најтања, најбоља проводљивост и топлотна проводљивост материјала, дебљина од само сто хиљада тона косе, чврстоћа може до 200 пута да достигне челик, грејање и грејање у пољу очигледних предности. Град у 2011. години за постављање прве домаће платформе за истраживање графена - Јиангнан грапхенен института, тренутног окупљања графенских материјала и низводне примене 69 предузећа, иницијално формирање комплетног индустријског ланца. На графенском екрану осетљивом на додир, каблови, супер кондензатори, опрема за хабање и остале низводне апликације су на водећем нивоу. Следећи корак, град ће бити избор индустријског правца грацхена 2-3, што је прије могуће у низводним хигх-енд апликацијама, тржиште великих размјера за тражење нових открића.

Истог дана, новинска агенција Ксинхуа за економске информације у Кини често је издала "Графен Иновације и Водич за предузетништво (2016)", нагласио је да кроз индустријске ланце заједничке иновације, тако да развој графенских материјала и низводних апликација ближе интегрише апликације.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd