Service Hotline
0519-81230981
Proizvodi

Kategorija proizvoda

Суспензија графен оксида

Суспензија графен оксида

Користи се за полимерне композите, као што су пластика, смола, гума, влакнасти композити, такође за анодне и катодне материјале Ли-јонских батерија, графенско топлотно проводљиву фолију и оптерећење катализатора.

chat sada
Products Details

1 , Тип : СЕ3122 , СЕ3522 , СЕ3521

2 , КАРАКТЕРИСТИКЕ

( 1 ) Будите богати функционалним групама које садрже кисеоник, као што су хидроксилна група, карбоксилна група и епокси група.

( 2 ) лако се може преплитити или модифицирати за ин-ситу полимеризацију или интеграцију са полимерним композитима, стога обезбеђујући добру електричну и топлотну проводљивост, као и механичку арматуру матрицама.

( 3 ) СЕ3122 и СЕ3522 имају добру дисперзију у води , са брзином од једног слоја > 90% , који се може растворити водом благо мешањем ; након третмана, СЕ3521 ће имати исту дисперзију воде као СЕ3122 и СЕ3522.

3 , АПЛИКАЦИЈЕ

Користи се за полимерне композите, као што су пластика, смола, гума, влакнасти композити, такође за анодне и катодне материјале Ли-јонских батерија, графенско топлотно проводљиву фолију и оптерећење катализатора.

4 , СПЕЦИФИКАЦИЈЕ

Тип

Спецификације

Изглед

Чврсти садржај ( % )

Величина честица ( Д50 = μм )

ПХ

ПХ контролни метод

Пацкагинга

Оцене

СЕ3122

Црна суспензија

0,8% ± 0,2%

10 ± 2

≈1.8

Користите базе као што су : НаОХ, КОХ и амонијак (препоручите купца да се прилагоди)

, , , 20Л , 200Л , 1Т запечаћена бачва

Стабилно

СЕ3522

Црна суспензија

1% ± 0,2%

2.3 ± 0.2

≈1.8

Стабилно

СЕ3521

Браон суспензија

6.5% ± 0.5%

2.5 ± 0.5

≈0.5

Лаиеред

5 , РУКОВАЊЕ И СКЛАДИШТЕЊЕ

Носите одговарајућу заштитну одећу и заштитне рукавице како бисте избегли директан контакт с телом. У случају контакта, испрати са пуно воде. Чувати у добро затвореним контејнерима са 6 месеци складиштења, препоручује се што је прије могуће након отварања. Дуготрајно излагање ће довести до: површине дисперзивног филма; Адсорпција нечистоћа прашине у ваздуху ће променити садржај чврстог материјала, пХ, чистоћу и друге физичке особине ; предложена температура складиштења је 5-35 ℃, када је температура превелика, вода ће испарити и цев ће се проширити, што ће Утичу на чврст садржај производа, али то неће утицати на перформансе самог производа ; Будите у близини од снажног редуктора и запаљивих материја.

6 , ТРАНСПОРТ

Неограничена роба. Избегавајте инсолацију, кишу, цурење и етикете. Одбацивање је забрањено. Оптерећење и истовар пажљиво штите од оштећења. Држите се од извора паљења или топлоте. Не може се транспортовати са корозивним материјалима.

Коментар: Спецификације производа могу бити направљене по потреби.

Шести Елемент Инц је један од врхунских произвођача и добављача за суспензију Грапхене Окиде, а такође и професионалну компанију и фабрику, добродошли смо за увезивање графен оксидних производа од нас.
Hot Tags: Гранична оксидна суспензија, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, производи
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd