Service Hotline
0519-81230981
Proizvodi

Kategorija proizvoda

Анти-корозијски тип графена

Анти-корозијски тип графена

Може побољшати адхезију премаза, смањити дебљину филма за боје, учинити да филм више отпоран на хабање како би се добио дуг вијек трајања.

chat sada
Products Details

1 , ТИП: СЕ1132

2 , КАРАКТЕРИСТИКЕ

(1) може формирати густи физички изолациони слој услед високог специфичног површинског подручја и ултра танке равнинске структуре графена.

(2) Помаже активирати премаз праха цинка и производити синергијски ефекат захваљујући добру електричну проводљивост графена. Може у великој мјери смањити дозирање цинк-праха у филму за боје и побољшати заштиту катодне боје фолијом, чиме се побољшава анти-корозивни учинак филма за боје.

(3) Може побољшати адхезију премаза, смањити дебљину филма за боју, учинити да филм више отпоран на хабање како би се добио дуг вијек трајања.

3 , ПРИМЈЕНА : Погодно за све врсте антикорозивних премаза (тешке), као што је епоксидни поцинковани премаз, (без хрома) дакромет премаз.

4 , СПЕЦИФИКАЦИЈЕ

Тип

Спецификације

Изглед

ПХ

Славина
Густина
( Г / цм3 )

Специфична

Површина

Површина ( м 2 / г )

Х 2 О
( Вт
% )

Величине честица
( Д
50 ,
Μм )

Ц
( Вт
% )

О
( Вт
% )

С
( Вт
% )

 

Цл (
Ппм
)

СЕ1132

Црни прах

7.0 ~ 8.0

0.1

180

1.0

10.0

> 93

3

0.2

20

5 , РУКОВАЊЕ И СКЛАДИШТЕЊЕ

Носите одговарајућу заштитну одећу и заштитне рукавице како бисте избегли директан контакт с телом. У случају контакта, испрати са пуно воде. Предузмите одговарајуће начине да избегнете прашину. Чувајте вентилацију и поставите колекторе за прашину како бисте избегли удисање. Оптерећење и истовар пажљиво штите од оштећења.

Чувати у добро затвореним контејнерима на сувом, хладном и добро проветреном месту и држати даље од извора паљења или топлоте. Држите се даље од снажног редуктора и запаљивих материја. Уверите се да пакети нису оштећени или пропуштени, Након што отворите пакет, одмах користите производ. Делимично коришћени пакети морају поново бити затворени. Производ је осетљив на влагу. Ако производ покупи влагу, било због оштећења амбалаже или отвореног складиштења, сушити производ неколико сати на 80 ° Ц како би се постигао статус без влаге.

6 , ТРАНСПОРТ

Према резултатима теста самог грејања, када се супстанца транспортује у амбалажи запремине не више од 3 м3, Класа опасности: нема, УН класификација: нема, ознака за паковање, нема. Када се супстанца транспортује у амбалажи запремине већа од 3 м3, Класа опасности, 4.2, УН број 3088, ознака за паковање, самопреваљива група, група паковања: ИИИ. Назив отпреме: само-грејање органска чврста, није класификована.

Рок трајања производа је 3 године ако се не складишти у оригиналном пакету.

 

Коментар: Спецификације производа могу бити направљене по потреби.

Шести Елемент Инц је један од врхунских произвођача и добављача за заштиту од корозије типа графина, а такође и професионалне компаније и фабрике, добродошли смо да увеземо производе против корозије графена од нас.

Hot Tags: Анти-корозијски тип графена, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, производи
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd